Kamper

Kamper

3-kamp & 5-kamp

Här är det bara fantasin som sätter gränsen. Här är aktiviteterna smart paketerade som 3- eller 5-kamp enligt nedan.

(Min antal är 8 personer för att boka en kamp)

Vi för individuella poäng på var och en av deltagarna. När alla grenar är avslutade skriver vi ut en sammanställning av poängen och det blir prisutdelning. Vinnaren får både medalj och ära. Passar grupper upp till 200 personer. Kontakta oss för specialupplägg om ni är fler.
 
Pris per person
3-kamp
410 kr (lägg till en extra timme Prison Island för 50 kr/pers)
5-kamp
560 kr (lägg till en extra timme Prison Island för 50 kr/pers)
 
3 kamp = Välj 3 av dessa grenar: Bowling (45 min), Jaktsimulator, Rodeotjur, Basket, Prison Island (60 min), Lasergame, Grand Horse Racing, Skeeball, Hit 'em all, Down the ghost, Nascar.
Total tidsåtgång ca 2,5 tim
 
5-kamp = Välj 5 av dessa grenar: Bowling (45 min), Jaktsimulator, Rodeotjur, Basket, Prison Island (60 min), Lasergame, Grand Horse Racing, Skeeball, Hit 'em all, Down the ghost, Nascar.
Total tidsåtgång ca 3,5 tim
 
Vi för individuella poäng på var och en av deltagarna. När alla grenarna är avslutade skriver vi ut en sammanställning av poängen och vinnaren får en pokal. Min 8 pers för bokning av kamp.Är ni färre än 8 personer och vill utmana varandra i en kamp? Kör Tivolikampen!


Tivolikampen triggar alla former av tävlingsnerver och är ett utmärkt upplägg för alla som är redo att utmana och utmanas! Tävla i lag eller alla mot alla. Med det gemensamma poängpappret som finns utplacerade vid våra spel, eller i våra två barer – fyller ni i respektive deltagares poäng på de grenar ni själva väljer att mötas i.

Våra roliga och utmanande arkadspel finns utplacerade
på samtliga tre plan hos oss på Strike Club.

Önskas en kampvärd ..som håller i arrangemanget kan detta köpas till. Värden ser till att peppa lagdeltagarna samt att hålla poängställningen!


Om frågor dyker upp innan, under eller efter tävlingens gång, så finns vår personal till för att besvara dessa eller guida er rätt!


Tivolikampen10 kr/per spel
Kampvärd1500 kr för grupper upp till 15 personer (vid fler krävs ytterligare en värd)
Gör ett kontantuttag i baren. Sedlarna växlar du enkelt till tiokronor i våra växelautomater
Poängpapper finner ni i någon av våra två barer eller vid arkadspelen

Comments are closed.